Soyuducu anbarlar
100 tonluq soyuducu anbar
100 tonluq meyvə-tərəvəz saxlanma anbarları və çeşidləmə sahəsi.
Meyvə-tərəvəzlərin soyutma yolu ilə saxlanılması ən etibarlı metodlardan biridir. Muasir texnologiyalar sayəsində meyvə-tərəvəz istehsalçıları onları yalnız soyuq vəziyyətdə saxlamır, həmçinin saxlanılma şəraitində anbar daxili atmosferini də idarə edir. Atmosferi idarə etmək üçün quraşdırılmış sistemlə anbardakı oksigen və karbon-dioksidi muvafiq səviyyədə saxlayaraq havalandırmanı nəzarət altında saxlanılır. Meyvə-tərəvəzlərin köhnəlməsinə səbəb olan etilenin havada olan nisbətini təzimləyir və nəmlik nisbəti sabit saxlayır. Bu mükəmməl koordinasiya sayəsində meyvə-tərəvəz növləri muvafiq dərəcədə uzun müddətə saxlanılır. Atmosfer nəzarəti altında olan anbarlarda saxlanan meyvə-tərəvəzlərin rəfdə saxlanılma müddəti də çox uzun olur.
Spesifikasiya
Eskiz

![]() | ![]() |
---|---|
![]() |
250 tonluq meyvə-tərəvəz saxlanma anbarları və çeşidləmə sahəsi.
Meyvə-tərəvəzlərin soyutma yolu ilə saxlanılması ən etibarlı metodlardan biridir. Muasir texnologiyalar sayəsində meyvə-tərəvəz istehsalçıları onları yalnız soyuq vəziyyətdə saxlamır, həmçinin saxlanılma şəraitində anbar daxili atmosferini də idarə edir. Atmosferi idarə etmək üçün quraşdırılmış sistemlə anbardakı oksigen və karbon-dioksidi muvafiq səviyyədə saxlayaraq havalandırmanı nəzarət altında saxlanılır. Meyvə-tərəvəzlərin köhnəlməsinə səbəb olan etilenin havada olan nisbətini təzimləyir və nəmlik nisbəti sabit saxlayır. Bu mükəmməl koordinasiya sayəsində meyvə-tərəvəz növləri muvafiq dərəcədə uzun müddətə saxlanılır. Atmosfer nəzarəti altında olan anbarlarda saxlanan meyvə-tərəvəzlərin rəfdə saxlanılma müddəti də çox uzun olur.

Eskiz

250 tonluq soyuducu anbar
![]() | ![]() |
---|---|
![]() |
500 tonluq soyuducu anbar
500 tonluq meyvə-tərəvəz saxlanma anbarları və çeşidləmə sahəsi.
Meyvə-tərəvəzlərin soyutma yolu ilə saxlanılması ən etibarlı metodlardan biridir. Muasir texnologiyalar sayəsində meyvə-tərəvəz istehsalçıları onları yalnız soyuq vəziyyətdə saxlamır, həmçinin saxlanılma şəraitində anbar daxili atmosferini də idarə edir. Atmosferi idarə etmək üçün quraşdırılmış sistemlə anbardakı oksigen və karbon-dioksidi muvafiq səviyyədə saxlayaraq havalandırmanı nəzarət altında saxlanılır. Meyvə-tərəvəzlərin köhnəlməsinə səbəb olan etilenin havada olan nisbətini təzimləyir və nəmlik nisbəti sabit saxlayır. Bu mükəmməl koordinasiya sayəsində meyvə-tərəvəz növləri muvafiq dərəcədə uzun müddətə saxlanılır. Atmosfer nəzarəti altında olan anbarlarda saxlanan meyvə-tərəvəzlərin rəfdə saxlanılma müddəti də çox uzun olur.

Eskiz

![]() | ![]() |
---|---|
![]() |
1000 tonluq soyuducu anbar
1000 tonluq meyvə-tərəvəz saxlanma anbarları və çeşidləmə sahəsi.
Meyvə-tərəvəzlərin soyutma yolu ilə saxlanılması ən etibarlı metodlardan biridir. Muasir texnologiyalar sayəsində meyvə-tərəvəz istehsalçıları onları yalnız soyuq vəziyyətdə saxlamır, həmçinin saxlanılma şəraitində anbar daxili atmosferini də idarə edir. Atmosferi idarə etmək üçün quraşdırılmış sistemlə anbardakı oksigen və karbon-dioksidi muvafiq səviyyədə saxlayaraq havalandırmanı nəzarət altında saxlanılır. Meyvə-tərəvəzlərin köhnəlməsinə səbəb olan etilenin havada olan nisbətini təzimləyir və nəmlik nisbəti sabit saxlayır. Bu mükəmməl koordinasiya sayəsində meyvə-tərəvəz növləri muvafiq dərəcədə uzun müddətə saxlanılır. Atmosfer nəzarəti altında olan anbarlarda saxlanan meyvə-tərəvəzlərin rəfdə saxlanılma müddəti də çox uzun olur.

Eskiz

Eskiz

![]() | ![]() |
---|---|
![]() |
1500 tonluq soyuducu anbar
1500 tonluq meyvə-tərəvəz saxlanma anbarları və çeşidləmə sahəsi.
Meyvə-tərəvəzlərin soyutma yolu ilə saxlanılması ən etibarlı metodlardan biridir. Muasir texnologiyalar sayəsində meyvə-tərəvəz istehsalçıları onları yalnız soyuq vəziyyətdə saxlamır, həmçinin saxlanılma şəraitində anbar daxili atmosferini də idarə edir. Atmosferi idarə etmək üçün quraşdırılmış sistemlə anbardakı oksigen və karbon-dioksidi muvafiq səviyyədə saxlayaraq havalandırmanı nəzarət altında saxlanılır. Meyvə-tərəvəzlərin köhnəlməsinə səbəb olan etilenin havada olan nisbətini təzimləyir və nəmlik nisbəti sabit saxlayır. Bu mükəmməl koordinasiya sayəsində meyvə-tərəvəz növləri muvafiq dərəcədə uzun müddətə saxlanılır. Atmosfer nəzarəti altında olan anbarlarda saxlanan meyvə-tərəvəzlərin rəfdə saxlanılma müddəti də çox uzun olur.

Eskiz

![]() | ![]() |
---|---|
![]() | ![]() |